- BERICHT -
Harmens en Pfeijffer in duet op Lowlands  - Erik Jan Harmens

Harmens en Pfeijffer in duet op Lowlands

De wapenbroeders en schrijversvrienden Ilja Leonard Pfeijffer en Erik Jan Harmens brengen deze zomer hun dichtbundel Duetten uit. Op zaterdag 20 augustus klimmen ze samen het podium op tijdens Lowlands, waarvan het programma vandaag bekend werd gemaakt.

Een klein jaar lang stuurden Harmens en Pfeijffer elkaar met sardonisch genoegen strofes, en gaven ze voorzetten om elkaar vlak voor het inkoppen pootje te lichten. Het resultaat is de gezamenlijke dichtbundel Duetten, die in augustus verschijnt. 

'Een verblindende supernova van poëzie, proza en vuige humor, waarin twee stemmen samen een dringend lied zingen over een wereld, die compleet naar de ratsmodee gaat. Gezellig.'

Tijdens 'Lowlands Bookstore' doen gerenommeerde schrijvers, dichters, verhalenvertellers en andere literaire veelvraten iedere dag een boekje open in spannende voorstellingen en interessante talkshows.

Met oa ook Connie Palmen, Paulien Cornelisse, Rodaan Al Galidi, Niña Weijers, Simone van Saarloos, Jan van Mersbergen, Ellen Deckwitz en Thomas Heerma van Voss. Bekijk het volledige literatuurprogramma hier.

Foto: Keke Keukelaar

LEBOWSKI NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en events met de nieuwsbrief van Uitgeverij Lebowski...