- BERICHT -
Read My World met Erik Jan en Anneke  - Erik Jan Harmens

Read My World met Erik Jan en Anneke

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober staan Anneke Claus en Erik Jan Harmens op de planken tijdens Dichtersmarathon - Read My World in de Tolhuistuin in Amsterdam.

In de Dichtersmarathon nieuwe stijl lezen twintig dichters werk van zichzelf en één gedicht van een buitenlandse dichter naar keuze. Ze trekken voorbij als stemmen in een weldadig lang gesprek, waarbij je vrijelijk aan en af kunt haken. Er wordt geen tijd verspild met aankondigingen; zonder de betovering te verbreken volgen ze elkaar op: podiumbeesten en prevelaars, abstractici en anekdotici, guppies en geriaten. In een uurtje of twee. Poëzie is niet moeilijk! Poëzie is spannend, werelds, divers en vooral: lees-, beluister- en bewoonbaar.

Met: Anneke Claus, Julia Fiedorczuk, Andriy Lyubka, CAConrad, Iryna Vikyrchak, Marieke Rijneveld, Anne van Amstel, Neske Storytelling Beks, Maartje Smits, Mia You, Umeu Bartelds, Dean Bowen, Ricardo Domeneck, Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко), Elly de Waard, Marjolijn van Heemstra, Erik Jan Harmens, Rick de Leeuw, Maria Barnas, Menno Wigman en Rob Schouten.

Tickets zijn verkrijgbaar via Eventbrite.nl.

Dichtersmarathon- Read My World | Tolhuistuin | IJpromenade 2 | 1031 CL Amsterdam

LEBOWSKI NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en events met de nieuwsbrief van Uitgeverij Lebowski...