Nieuws

NK Poetry Slam 2016 en Kampvuur in de Stad groot succes - Erik Jan Harmens

NK Poetry Slam 2016 en Kampvuur in de Stad groot succes

Het NK Poetry Slam 2016 - volgens presentator Ellen Deckwitz 'de beste finale sinds jaren' - en Kampvuur in de Stad zijn voorbij. Voor iedereen die het gemist heeft: Boekenkrant en CJP waren erbij en deden verslag.

Op 29 januari kon een uitzinnig publiek haar favoriete poetryslammer naar de winst schreeuwen tijdens de jaarlijks NK Poetry Slam. Het was uiteindelijk de Vlaamse slammer Carmien Michels die naar huis ging met de titel Slampion 2016, 1000 euro én de Gouden Vink-wisseltrofee. Erik Jan Harmens vormde samen met Stefan Hertmans en Ellen ten Damme de jury. Boekenkrant beschreef de altijd zo goedlachse Erik Jan later als 'een streng jurylid, ook wel de zeventjes-man', en ook CJP berichtte 'is erg zuinig met zijn cijfers. ‘Erik Jan, ik heb even een kleine TIA door je jurycommentaar’, zei Ellen uiteindelijk. Maar leuk was het, kijk maar, hier de foto's als bewijs.

Gisteren steeg de temperatuur in De Kleine Komedie met de tweede editie van Kampvuur in de Stad, dit keer in Amsterdam. Erik Jan trad op samen met  muzikant en kunstenaar Anne Caesar van Wieren. Bekijk de foto's hier terug.