Nieuws

Eerste editie Lebowski Live groot succes - Erik Jan Harmens

Eerste editie Lebowski Live groot succes

Afgelopen zondag stroomde De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam-West vol voor de eerste editie van Lebowski Live, het nieuwe maandelijkse evenement georganiseerd door Lebowski Publishers en De Nieuwe Boekhandel. Erik Jan Harmens was een van de negen auteurs die voordroegen uit nieuw werk.

Tijdens Lebowski Live krijgen lezers de kans hun favoriete auteurs tien maanden lang te volgen. Elke derde zondagmiddag van de maand tonen schrijvers en dichters in sessies van vier minuten hun work in progress aan het publiek, na een korte inleiding van hoofdredacteur Jasper Henderson.

Erik Jan las voor uit zijn roman in wording over een autistische man. Werktitel: De mooiste dag van mijn leven (tot nu toe). 'Heel spannend om dit te doen', zei Erik Jan halverwege, maar volgens Schuimverslaggever Hans van der Beek was dat nergens voor nodig. Lees hier het sfeerverslag dat Van der Beek schreef voor Het Parool  en kijk hier de foto's terug.

Heb je de eerste editie gemist? Op zondag 20 maart staan ze er weer - dit maal in iets andere opstelling, de line-up volgt - om 14.00 uur in De Nieuwe Boekhandel!